Bemanning

Barnmorskor

Hos oss finns erfarna barnmorskor för ditt behov.

Saknar du en barnmorska i din verksamhet så kan du få hjälp att hitta lämplig personal  hos oss.

Jobba som barnmorska

Vårt fokus ligger på att förmedla kvalificerade barnmorskor till uppdrag över hela Sverige. Vi erbjuder en rad olika tjänster och platser som kan passa just dina intressen och behov. Skicka gärna in en intresseanmälan för att vi ska kunna hjälpa dig att hitta det idealiska uppdraget bland våra många lediga positioner som barnmorska. Vi har ett brett spektrum av uppdrag, inklusive fasta anställningar, som ofta går utöver det vi annonserar.

Intresseanmälan [44081]

INTRESSANMÄLAN

Vi på Medicare Connect är alltid ute efter nya kompetenta medarbetare.

Lediga jobb hos oss

Som barnmorska hos Mediconnect får du tillgång till en mängd olika och utmanande uppdrag. Hos oss har du möjlighet att arbeta nära ditt hem eller utforska nya arbetsplatser i Sverige. Att vara en del av Mediconnect ger dig utmärkta möjligheter att utveckla din karriär, uppleva nya miljöer och arbetsplatser. För dig som vill arbeta som barnmorska med ett tryggt och erfaret bemanningsföretag, är Mediconnect ett utmärkt val.

Se vårt urval av lediga barnmorskejobb här och påbörja din sökning idag. Registrera dig eller kontakta oss direkt för att utforska alla lediga tjänster. Vi strävar efter att matcha dig med uppdrag som bäst passar dina önskemål och kompetenser. På vår webbplats kan du också få mer information om löner för barnmorskor hos Mediconnect.

Personligt bemanningsföretag

Hos oss hittar du legitimerad personal för de tjänster du behöver fylla i din verksamhet så som undersköterskor, sjuksköterskor, vårdbiträden, barnmorskor.
Vi som står bakom företaget brinner för att hjälpa andra och vill hjälpa människor att komma ut på den svenska arbetsmarknaden.

För oss är kundens önskemål och krav viktiga när vi väljer ut personal till den tjänst som ska fyllas. Vi strävar alltid efter att kunna bemöta våra kunders krav vad gäller personal och att den service vi erbjuder alltid håller hög kvalitet.

Välkommen att höra av dig om du söker personal!