Bemanning

Sjuksköterskor

Vi har legitimerade sjuksköterskor för alla vårdområden.

Vi kan erbjuda legitimerade och erfarna sjuksköterskor inom hela vårdsektorn. Oavsett om du behöver en narkossköterska eller för hemsjukvården så hittar du dem här.

Jobba som sjuksköterska

Upptäck lediga jobbmöjligheter hos Mediconnect, där vi specialiserar oss på att förmedla sjuksköterskor till uppdrag över Sverige. Utforska olika tjänster och platser som fångar ditt intresse. Tveka inte att skicka in en intresseanmälan, så hjälper vi dig att hitta det perfekta uppdraget bland alla våra lediga positioner som sjuksköterska. Vi har ett omfattande utbud av uppdrag, inklusive fasta tjänster, som ofta sträcker sig bortom de vi annonserar.

Intresseanmälan [44081]

INTRESSANMÄLAN

Vi på Medicare Connect är alltid ute efter nya kompetenta medarbetare.

Lediga jobb hos oss

Som sjuksköterska hos Mediconnect får du tillgång till en mängd olika och utmanande uppdrag. Hos oss har du möjlighet att arbeta nära ditt hem eller utforska nya arbetsplatser i Sverige. Att vara en del av Mediconnect ger dig utmärkta möjligheter att utveckla din karriär, uppleva nya miljöer och arbetsplatser. För dig som vill arbeta som barnmorska med ett tryggt och erfaret bemanningsföretag, är Mediconnect ett utmärkt val.

Se vårt urval av lediga jobb här och påbörja din sökning idag. Registrera dig eller kontakta oss direkt för att utforska alla lediga tjänster. Vi strävar efter att matcha dig med uppdrag som bäst passar dina önskemål och kompetenser. På vår webbplats kan du också få mer information om löner för barnmorskor hos Mediconnect.

Personligt bemanningsföretag 

Hos oss hittar du legitimerad personal för de tjänster du behöver fylla i din verksamhet så som undersköterskor, sjuksköterskor, vårdbiträden, barnmorskor.
Vi som står bakom företaget brinner för att hjälpa andra och vill hjälpa människor att komma ut på den svenska arbetsmarknaden.

För oss är kundens önskemål och krav viktiga när vi väljer ut personal till den tjänst som ska fyllas. Vi strävar alltid efter att kunna bemöta våra kunders krav vad gäller personal och att den service vi erbjuder alltid håller hög kvalitet.

Välkommen att höra av dig om du söker personal!