Bemanning

Undersköterskor

Vi kan erbjuda erfarna undersköterskor till både sjukvård och hemsjukvård.

Hos oss hittar du kompetenta och erfarna undersköterskor för både hemsjukvården och sjukvården som kan fylla de positioner som krävs.

Jobba som undersköterska

Vårt fokus ligger på att förmedla kvalificerade undersköterskor till uppdrag över hela Sverige. Vi erbjuder en rad olika tjänster och platser som kan passa just dina intressen och behov. Skicka gärna in en intresseanmälan för att vi ska kunna hjälpa dig att hitta det idealiska uppdraget bland våra många lediga positioner som undersköterska. Vi har ett brett spektrum av uppdrag, inklusive fasta anställningar, som ofta går utöver det vi annonserar.

Intresseanmälan [44081]

INTRESSANMÄLAN

Vi på Medicare Connect är alltid ute efter nya kompetenta medarbetare.

Lediga jobb hos oss

Som undersköterska hos Mediconnect får du tillgång till en mängd olika och givande uppdrag. Hos oss har du möjlighet att arbeta nära ditt hem eller utforska nya arbetsplatser i Sverige. Att vara en del av Mediconnect ger dig utmärkta möjligheter att utveckla din karriär, uppleva nya miljöer och arbetsplatser. För dig som vill arbeta som undersköterska med ett tryggt och erfaret bemanningsföretag, är Mediconnect ett utmärkt val.

Se vårt urval av lediga undersköterskejobb här och påbörja din sökning idag. Registrera dig eller kontakta oss direkt för att utforska alla lediga tjänster. Vi strävar efter att matcha dig med uppdrag som bäst passar dina önskemål och kompetenser. På vår webbplats kan du också få mer information om löner för undersköterskor hos Mediconnect.

Personligt bemanningsföretag

Hos oss hittar du legitimerad personal för de tjänster du behöver fylla i din verksamhet så som undersköterskor, sjuksköterskor, vårdbiträden, barnmorskor.
Vi som står bakom företaget brinner för att hjälpa andra och vill hjälpa människor att komma ut på den svenska arbetsmarknaden.

För oss är kundens önskemål och krav viktiga när vi väljer ut personal till den tjänst som ska fyllas. Vi strävar alltid efter att kunna bemöta våra kunders krav vad gäller personal och att den service vi erbjuder alltid håller hög kvalitet.

Välkommen att höra av dig om du söker personal!