Bemanning

Hemtjänst

Hos hittar du rätt person till rätt vårdtagare.

Vi har kompetenta och erfarna assistenter där du kan hitta rätt person för rätt vårdtagare. Kemin måste stämma när det handlar om personliga assistenter och vi kan garanterat få det att stämma.

Jobba med hemstjänst

Vårt fokus ligger på att förmedla engagerad personal till hemstjänstuppdrag över hela Sverige. Vi erbjuder en mångfald av tjänster och platser som kan möta dina specifika intressen och behov. Vi uppmuntrar dig att skicka in en intresseanmälan så att vi kan bistå dig i att hitta det perfekta uppdraget bland våra många tillgängliga positioner inom hemstjänsten. Vi har en bred variation av uppdrag, inklusive fasta anställningar, som ofta överstiger det vi annonserar.

Intresseanmälan [44081]

INTRESSANMÄLAN

Vi på Medicare Connect är alltid ute efter nya kompetenta medarbetare.

Lediga jobb inom hemstjänsten hos oss

Som medarbetare inom hemstjänsten hos Mediconnect får du tillgång till en mängd olika och belönande uppdrag. Med oss kan du arbeta nära ditt hem eller upptäcka nya arbetsplatser runt om i Sverige. Att vara en del av Mediconnect ger dig fantastiska möjligheter att utveckla din karriär, uppleva nya arbetsmiljöer och göra en verklig skillnad i människors vardag. För dig som vill arbeta inom hemstjänsten med ett tryggt och erfaret bemanningsföretag, är Mediconnect ett utmärkt val.

Ta en titt på våra lediga tjänster inom hemstjänsten här och börja din sökning idag. Registrera dig eller kontakta oss direkt för att se alla tillgängliga tjänster. Vi är engagerade i att hitta uppdrag som passar bäst för dina önskemål och kompetenser. Du kan även besöka vår webbplats för mer information om lön och arbetsvillkor för personal inom hemstjänsten hos Mediconnect.

Personligt bemanningsföretag

Hos oss hittar du legitimerad personal för de tjänster du behöver fylla i din verksamhet så som undersköterskor, sjuksköterskor, vårdbiträden, barnmorskor.
Vi som står bakom företaget brinner för att hjälpa andra och vill hjälpa människor att komma ut på den svenska arbetsmarknaden.

För oss är kundens önskemål och krav viktiga när vi väljer ut personal till den tjänst som ska fyllas. Vi strävar alltid efter att kunna bemöta våra kunders krav vad gäller personal och att den service vi erbjuder alltid håller hög kvalitet.

Välkommen att höra av dig om du söker personal!